Onze borsten mogen we best een klein wonder noemen. Ze zijn onderdeel van ons vrouw-zijn, kunnen kinderen grootbrengen en groeien al van jongs af aan met ons mee. Maar wanneer je je borst(en) dreigt kwijt te raken of wanneer ze om wat voor reden dan ook anders worden, is dat een ingrijpende verandering van je lichaam. Juist daarom maken we graag de herinnering aan je borsten, zoals ze nu zijn, voor je tastbaar. Het vereeuwigen van je borsten in een 3D-beeld, wat als een symbolisch afscheid kan voelen, of als start van een nieuw begin.

Van kunststof tot brons, met of zonder armen en in diverse uitvoeringen mogelijk. Een beeldje zoals jij hem graag wilt. En het mooie? We begrijpen dat het fijn is om de materialen te zien en te voelen waar we mee werken. Puur om erachter te komen wat het beste bij je past. Tijdens de afspraak nemen we daarom de tijd om je wensen in kaart te brengen en je kennis te laten maken met onze materialen.

Impressie

"Jouw borsten vereeuwigd."

Lees haar hele verhaal

"Nadat ik de diagnose borstkanker kreeg, zijn mijn beide borsten geamputeerd. Ik ben zo dankbaar dat ik dankzij BreastSisters de kans heb gehad om mijn eigen borsten nog op een mooie manier in beeld te krijgen. Zodat ik mijn eigen lichaam - dat ik 24 jaar lang enorm heb gewaardeerd - kan bewonderen wanneer ik dat wil."

Het verhaal van Maud

Lees haar hele verhaal

"Ik ben zo blij dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken om een afspraak te maken voordat ik mijn borsten laat amputeren. Voor het leven lang heb ik iets tastbaars wat me herinnert aan hoe mijn borsten waren, hoe mijn eigen lichaam was zonder siliconen. Iets dat als draagster van het BRCA1 gen ontzettend waardevol voor me is."

Het verhaal van Lorraine

Lees haar hele verhaal

"Ik zocht, voordat ik mijn borstverkleining onderging, naar een manier om mijn borsten vast te laten leggen in de vorm van een 3D-beeld. Een manier die me laat voelen dat ik mijn borsten accepteer zoals ik ze heb gekregen, maar die me óók de kracht geeft om een keuze voor de toekomst – en mijn gezondheid - te maken."

Het verhaal van Mieke

Lees haar hele verhaal

"Mijn borsten: ik heb ze geháát. Maar inmiddels voed ik er ons tweede kindje mee. De vorm is veranderd, ze worden ouder. Maar weet je wat? Zo zijn ze het mooist. Als ik nu in de spiegel kijk, vertellen mijn borsten een verhaal waar ik trots op ben. Een prachtige reden om ze te laten vereeuwigen, als dank voor alles wat ze voor mij én m’n kindjes hebben betekend."

Het verhaal van Debbie