bekijk onze werkwijze

Onderstaand stappenplan maakt duidelijk hoe wij samen met jou tot een dierbare herinnering komen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Werkwijze

veelgestelde vragen

De scan is de basis voor het vervaardigen van jouw beeldje. Deze wordt met alle zorgvuldigheid en voorzichtigheid nagekeken en met de hand bewerkt. Na acht tot twaalf weken is ‘ie gereed – klaar om bij ons opgehaald te worden of naar je huisadres te worden verstuurd. Geef je ‘m een mooi plekje in huis?

Een cadeautje voor jezelf

Stap 4

Tijd om je beeldje vorm te geven! We leggen tijdens dit scanproces je houding vast. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen – wij helpen je hier met liefde bij. De grootste uitdaging zit ‘m in het stilstaan, terwijl een van ons met de handscanner zo’n twee minuten om je heen loopt. Wanneer je de scan liever wat bewerkt hebt, zoals het verzachten van putjes of oneffenheden, wordt dat tijdens deze stap gedaan.
Voor het mooiste resultaat adviseren wij om je zonder kleding te laten scannen. Voel je hier niet prettig bij? Dan kun je het ondergoed aanlaten. Het is belangrijk om glad en huidkleurig ondergoed te dragen.

Het scanproces

Stap 3

In onze studio in Alkmaar ontvangen we je met open armen. Onder het genot van een kop koffie of thee koppelen we jouw wensen aan onze mogelijkheden. Heb je besloten hoe je beeldje eruit komt te zien? Dan leggen wij onze werkwijze aan je uit en gaan we over tot de basis van jouw kunstwerk, het scanproces.

Ontmoet De Sisters

Stap 2

Je kunt op ieder gewenst moment, maar vooral wanneer jij er klaar voor bent, bij ons boeken. En daarbij begrijpen we ook dat er soms haast geboden is bij het maken van een afspraak. We denken graag met je mee wanneer dit het geval is. Bel of mail ons gerust wanneer je daar vragen over hebt.

Maak je afspraak

Stap 1

neem contact op

Ben je geïnteresseerd en mogen we je helpen met jouw tastbare herinnering of symbolische afscheid? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Maak je afspraak