Na acht tot twaalf weken is jouw beeldje helemaal klaar en wordt het met alle zorgvuldigheid naar je huisadres gestuurd. Uiteraard is het ook mogelijk om je beeldje bij ons op te halen.

12. Wanneer is mijn beeldje klaar?

Jazeker! Je kiest zelf het gewenste bedrag. Wij zorgen ervoor dat de bon mooi wordt verpakt en maken er een persoonlijk cadeautje van. Als de cadeaubon is afgerekend, sturen wij de cadeaubon naar je op.

11. Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Een afspraak duurt ongeveer anderhalf uur.

10. Hoelang duurt een afspraak?

Dit is niet nodig. We bewerken de scan zo (of helemaal niet) dat jij er helemaal tevreden mee bent, met of zonder (schaam) haar.

09. Moet ik me van tevoren ontharen?

Jazeker. We begrijpen dat het fijn is om iemand mee te nemen.

08. Mag ik iemand meenemen?

Je mag je eigen badjas meenemen zodat je het niet koud krijgt en jij je op je gemak voelt. Als je het prettig vindt om met kleding gescand te worden, dan is het belangrijk dat je naadloos en huidkleurig ondergoed aantrekt.

07. Moet ik nog iets meenemen?

We werken niet met een wachtlijst, maar raden je wel aan je afspraak een aantal weken van tevoren in te plannen, zodat je zeker bent van een plekje naar wens. Om te zien op welke dagen wij werken en welke tijden nog beschikbaar zijn, kun je een afspraak maken in ons boekingssysteem. Is er haast geboden bij het maken van je 3D-beeld? Neem dan via mail of telefonisch contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

06. Hebben jullie een wachtlijst?

Neem hiervoor even een kijkje bij de ‘Impressie’ of ‘Tarieven’ pagina. Mocht je andere ideeën hebben dan staan wij hier uiteraard voor open.

05. Welke houdingen kan je aannemen voor het beeldje?

Je kunt altijd zelf bepalen wanneer je een beeldje wilt laten maken! Dit kan voordat de borstamputatie plaatstvindt maar natuurlijk ook daarna.

04. Kan ik het beeldje ook laten maken na mijn borstamputatie of doen jullie dit alleen daarvoor?

Alle details zijn zichtbaar op de digitale scan en ook op je beeldje. We kunnen naar wens een moedervlek of litteken verzachten. Voor ons is het belangrijk dat jij aangeeft wat je wensen zijn en blij bent met het resultaat.

03. Zijn persoonlijke kenmerken zoals een moedervlek of litteken op de borsten zichtbaar?

Indien wenselijk kunnen wij bijvoorbeeld oneffenheden verzachten zodat ze nauwelijks tot niet meer zichtbaar zijn. Het is niet mogelijk om iets aan de vorm van de borsten te veranderen. We maken de mogelijkheden uiteraard bespreekbaar tijdens onze afspraak.

02. Kunnen delen van de borsten nog digitaal bewerkt worden?

Nee, absoluut niet. Onze scanner werkt met dezelfde technologie als een fotocamera en maakt bijna 1000 foto’s per minuut.

01. Is het scannen gevaarlijk voor mijn gezondheid?

Veelgestelde vragen