leer ons beter kennen

Als twee enthousiaste vrouwen met een gezonde dosis West-Friese nuchterheid, komt het ondernemen recht vanuit ons hart. Wij geloven dat we met ons stukje ondernemerschap, het vastleggen van iets dierbaars, de wereld een klein beetje mooier maken. Voor jou, met jou.

BreastSisters is ontstaan vanuit de behoefte van twee vrouwen waarvan de een de diagnose borstkanker kreeg, en de ander het BRCA1 gen droeg. Geconfronteerd met de (toekomstige) amputatie van hun borsten, vertelden zij dat ze graag een 3D-beeld zouden willen hebben van hun borsten zoals zij die gekregen hebben. Niet alleen als herinnering aan die periode, maar ook als iets tastbaars en respectvols om aan een ander te laten zien. Het voeren van die gesprekken en het creëren van deze 3D-beelden is het ontstaan geweest van BreastSisters  – voornamelijk voor vrouwen die in hun leven te maken krijgen met borstamputatie, óf een veranderingen in de borsten door borstvoeding, -vergroting of -verkleining

Het team

Een gepassioneerde moeder van drie, die nooit stil zit. Daarnaast een keukenprinses en gezelligheidsdier die naast een druk gezinsleven ook nog De Geboortehulp runt. Haar "4e kindje" en eigen onderneming sinds 2013. Vindt haar rust in een heerlijke avondwandeling. Een optimistische realist die pas echt gelukkig wordt van andermans geluk.

Jacqueline

'79

Een impulsieve chaoot die het liefst alles op haar eigen(wijze) manier doet. Reislustig en nieuwsgierig met een passie voor fotografie waarbij kindjes Sev, Lio en Mex de show stelen. Een tikkeltje gek maar altijd de vrolijke optimist die leeft in het moment en geniet van kleine dingen. Laat zich inspireren door verhalen van mensen, om zo elke dag een beetje wijzer te worden.

Maaike

'90

Deze enthousiaste en zorgzame moeder van twee meiden, is een bezige bij en gaat graag op pad met haar gezin. Drinkt elke dag een heerlijke cappuccino, want het is altijd tijd voor koffie. Heeft een passie voor interieur en kan zich helemaal verliezen in Instagram en social media. Naast het scannen van alle prachtige vrouwen in de studio is zij ook creatief in het atelier.

Leonie

'90

Een sociale en creatieve mommy die naast haar werk bij de BellySisters een eigen onderneming Studio Papermoon heeft in (geboorte)kaarten en illustraties. Deelt graag over haar interieur en het moederschap op Instagram. Geniet van verre reizen, gezelligheid met vriendinnen, maar bovenal van haar gezin met man Frank en dochtertje Wies. 

Manon

'91

neem contact op

Ben je geïnteresseerd en mogen we je helpen met jouw tastbare herinnering of symbolische afscheid? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Maak je afspraak